Ferie - Fritid og Fest

Læs vores brochure


Nordic Park ligger i Blistrup, midt mellem Helsinge og Gilleleje. Områdets 32 ha. giver besøgende og gæster rig mulighed for, at gå en tur i det grønne område, følge stierne langs søen, samt nyde parkens stilhed og ro.

For ønske om et længere ophold, kan gæster booke overnatning i en af parkens 10 nyindrettede lejligheder, alternativt er der mulighed for værelser, hvor udsigten til søen og søfolden bestemt er en overnatning værd.

Foruden overnatningsmuligheder, råder parken over de optimale rammer for såvel din næste fest eller runde fødselsdag, samt firmaets kommende konference, med al dertilhørende IT udstyr.Fest i Valhalla

Langhuset Valhalla

Kun fantasien sætter grænser for mulighederne i Valhalla og hvad enten det drejer sig om udstillinger, events, modeshows, selskaber, konference, seminar, foredrag, så er Valhalla den perfekte løsning.

Valhalla råder over tekniske hjælpemidler samt tavle, flipover, lyd, lys, borde og stole. Valhalla er helårsisoleret og kan benyttes både sommer og vinter.

Konference i Valhalla

Konferencer

Nordic Park i Nordsjælland tilbyder unikke rammer for din næste konference.

Holder du din konference i Nordic Park, giver det adgang til parkens smukke natur, her vil være rig mulighed for, at nyde den særlige ro og skønne stemning.

For spørgsmål eller reservation: ring på telefon: 44  22 01 04 eller pr. mail info@nordicpark.dk

Ferielejligheder

Overnatning og Ferie

Nordic Park råder over 10 moderne ferielejligheder. Lejlighederne er bygget som rækkehuse i 2 etager. Der er kørestolvenligt køkken i åben forbindelse med stuen. 

Køkkenet er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Badeværelset er stort og lyst. I alle lejligheder er der tv og dvd afspiller.
        

 
 

Ferie - Fritid og Fest
VI ER LIGE HER:
Kirkevej 43
3230 Græsted

HENVENDELSE:
Mandag til Fredag: 08.00-15:00
TLF: +45 44 22 01 04