Ferie - Fritid og Fest

Referencer


Tak til Nordic Park for en rigtig hyggelig formiddag i forbindelse med afholdelse af vores temadag, hvor vi var 24 personer fra en afdeling i SKAT Fredensborg. Efter hyggelig morgenmad i de skønne lokaler og en lille rundvisning og information om stedet, havde Nordic Park arrangeret en super teambuilding øvelse i det naturskønne område. Det var et utrolig godt tilrettelagt arrangement, fantastiske faciliteter og imødekommende og kompetente proceskonsulenter. Nordic Park har været meget fleksible i forhold til ønsker, så hold jer ikke tilbage for at kontakte Nordic Park, hvis I står for at skulle holde et arrangement.

Trine Svendsen, SKAT, Fredensborg”Vi ledte efter et sted, hvor settingen passede til vores drøm, og hvor vi havde frihed til at bestemme alt selv. Og det er præcis dér, hvor Nordic Park er så uovertruffen: Vi kunne selv medbringe kokke, tjenere, vin og blomster. Ja, vi kunne endda bestemme, hvordan sengene til vores overnattende gæster skulle redes.

Vi blev viet på amfiteatret og holdt efterfølgende reception og fest i Valhalla-festsalen. Naturen og de åbne vidder omkring Nordic Park er fantastisk smukt – og alle vores gæster var top begejstrede over stedet!

Personalet på Nordic Park var så imødekommende og professionelle, at vi nærmest følte, at vi havde fået et par ekstra familiemedlemmer. Vi kan slet ikke rose dem nok. Alt blev der taget hånd om – også vores utraditionelle forespørgsler. De gjorde virkelig alt de kunne for, at vores dag skulle blive præcis, som vi drømte om – og det blev den.

Det er sjældent, at man kan sige, at alt gik 100%,
som vi havde ønsket os – men det gjorde det virkelig her!”

Anna og Dennis Meldhedegaard-NielsenVi havde en skøn ferie i Nordic Park, hvor hele familien følte sig velkommen - også hunden.
Lyse og indbydende ferieboliger, som også fungerer for familier med særlige behov.

Fantastisk naturskønt område, med udendørs aktiviteter for hele familien.
I Nordic Park findes de bedste betingelser og perfekte rammer, til også blot at være og nyde!
Dejligt med kort afstand til strand og indkøbsmuligheder.

KH Lene BeicherJeg holdt min 30 års fødselsdag i nov. 14 og må sige at jeg var lidt i tvivl om det var en god idé at holde en fest så langt væk fra min omgangskreds fra København og Jylland. Men jeg faldt for de meget smukke rammer både i parken og selve Valhalla-bygningen, og også muligheden for at mine gæster kunne overnatte så ingen skulle tænke på at køre hjem og dermed kunne nyde festen fuldt ud.

Og jeg må sige at jeg ikke har fortrudt et sekund at jeg valgte at leje Valhalla!! Det var perfekt at have et så stort et lokale så der var plads til både dansegulv med højtalere og lys, og et spiseområde med store borde, så der ikke skulle rykkes rundt på gæster og borde efter endt middag. Lokalet er virkelig flot og satte den perfekte stemning fra start af. Køkkenet er pænt og funktionelt og det var rigtig lækkert at jeg selv kunne stå for mad og drikke og have mine egne folk i køkkenet.

Og så kunne jeg virkelig godt lide at vi kunne få lov at holde en ordentlig fest uden at skulle tage hensyn til naboer der ville blive forstyrret og at festen skulle ende på et bestemt tidspunkt.

Mine gæster har rost de værelser og lejligheder de overnattede i, som var pæne, rene og rummelige.

Godt råd: Hyr en fotograf til at tage nogle billeder så du rigtig får indfanget hvor smuk fest og omgivelser er !!!!

Alt i alt kan jeg kun rose Valhalla. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at holde min fest og vil kun varmt anbefale Valhalla og teamet i Nordic Park som har været virkelig hjælpsomme hele vejen igennem. 5 ud af 5 stjerner her fra.

Louise Søborg Larsen

 
 

Ferie - Fritid og Fest
VI ER LIGE HER:
Kirkevej 43
3230 Græsted

HENVENDELSE:
Mandag til Fredag: 08.00-15:00
TLF: +45 44 22 01 04