×

Nordic Park

Aktiviteter

I Nordic Park er der masser af tage sig til for alle og enhver. Desuden ligger vi i et naturskønt område, som bare lokker til en gå tur. Hele området omkring Nordic Park er fyldt med spændende arrangementer og aktiviteter, så du kan altid finde noget for en hver smag.

Aktiviteter i Nordic Park

Park Golf
Kom og oplev vores ny anlagte baner, hvor du kan udfordre dig selv og andre i et helt nyt japansk spil koncept. Det minder lidt om minigolf og krocket og kan vel bedst beskrives som en kombination af disse. Det er let at spille og det henvender sig derfor til alle.
Pris pr. spiller er 100,00 kr.

Petanque
I Nordic Park har vi to petanque baner, som selvfølgelig har de internationale mål 🙂 Du kan frit benytte vores baner og der er udstyr klar til den næste match. Reglerne finder du ude ved banerne.
Pris: gratis

Krocket
Det klassiske havespil, som du sikkert allerede kender, men her i Nordic Park har banen selvfølgelig de officielle mål. Og de helt rigtige regler kan du læse ude ved banen. Udstyr er klar. Du skal blot finde nogle at dyste mod.
Pris: gratis

Stigegolf
Vi har opsat et spil stigegolf og det er du velkommen til at benytte. Regler og udstyr finder du ude ved banen.
Pris: gratis

Ping-pong(badminton i have udgave)
Er du blevet inspireret af de mange danske atleter, der bare gør det super godt med fjerbolden, så har du mulighed for at gøre dem kunsten efter på vores bane. Reglerne står du selv for, men udstyret ligger klar til dig ude ved banen.
Pris: gratis

Figurjagten
Vi har i Nordic Park en masse trolde og hekse, altså de gode og rare, dem der er fuld af sjov og ballade. Gå på figurjagt og se om du kan finde dem alle. Men pas på de driller.
Hent et skattekort og afsted.
Pris: gratis

Aktiviteter i nærheden af Nordic Park

Rundt omkring Nordic Park finder du en masse sjove og spændende aktiviteter. Her har du et lille udpluk, men besøg VisitNordsjællands hjemmeside og bliv inspireret.

Gilleleje Labyrinten
Gilleleje Labyrinten er en quizlabyrint, hvor I kan quizze jer vej gennem grønne stier af pil, løvtræer, buske, blomster og grantræer.

Loppe & Co
Loppe og Co er en skøn lille livsstilsbutik. Her finder du fine loppefund, skønne småmøbler og lækkert interiør til brug for indretning af dit hjem. Du finder et mix af det gamle med det nye og gerne det rå med det fine.

Passebækgård golfklub
Passebækgård ligger i hjertet af et af Nordsjællands flotteste naturområder. Golfbanen er indpasset naturligt i de smukke omgivelser med lidt bakket terræn, med stor variation mellem hullerne og store flotte kuperede greens. De ni huller måler omtrent 3000 meter fra gul tee og er par 36. Golfbanen har åbent året rundt for såvel Pay & Play spillere som medlemmer.

Butik Bakkegaarden
Tag en tur på landet og besøg den lille Butik Bakkegaarden, der er omgivet af marker, tæt på skov og strand. Du finder Butik Bakkegaarden i Vejby Strand med Tisvildeleje på den ene side og Heatherhill på den anden. Her møder du en altid veloplagt og venlig betjening. Oplev stemning i den hyggelige gårdbutik og lad dig friste af de mange spændende ting

Esrum Kloster & Møllegård
Esrum Kloster & Møllegård er et kulturhistorisk museum oplevelsesattraktion ved Esrum Kloster i Nordsjælland. På stedet findes en udstilling om Cistercienserordenen og klostrets historie samt en klosterhave med forskellige lægeurter

Rudolph Tegners Museum og Statuepark
Rudolph Tegners Museum og Statuepark er et kunstmuseum midt i det fredede, enebærbevoksede og lyngklædte hede- og naturområde kaldet Rusland syd for Dronningmølle i Nordsjælland. Museet er et særpræget monument over en enkelt kunstner, billedhuggeren Rudolph Tegner, planlagt og opført af kunstneren selv

at parkgolf er et forholdsvis nyt spil, der blev opfundet på den japanske ø Hokkaido i 1983 og siden har gået sin sejrsgang, så udøverne idag tælles i millioner.

I Danmark finder du allerede mange parkgolf baner.