×

Nordic Park

Oversigt over værelser og lejligheder

10 værelser

Vores 10 skønne værelser ligger placeret i Bryggen, som grænser ned til en af områdets store søer. Fra værelse 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19 og 21 har man således en skøn udsigt ud over søen samt egen terrasse med havesæt. Alle værelser har adgang til det fælles store terrasseområde hvor der er placeret flere havesæt, parasoller og grille til fri afbenyttelse i sommersæsonen, hvor der ligeledes summer af dejlig sommer stemning.

Faciliteter samt størrelsen på Bryggens værelser varierer, men fælles for dem alle er, at de er lyse og enkelt indrettet efter den romantiske, nordiske og moderne stil. Se særskilte værelsesbeskrivelser.

Fælles for alle værelser er, at der ikke må ryges og det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

10 lejligheder

Vores 10 moderne ferielejligheder ligger placeret på 2 matrikler. De er bygget op som rækkehuse med stueplan og 1. sal, hvor henholdsvis lejlighed 1-5 vender mod ankomsthallen og lejlighed 6-10 har udsigt mod haveside.

Alle lejligheder har egen lille terrasse, der om sommeren er udstyret med havemøbler.

Fælles for lejlighederne er, at de er rummelige, lyse og indrettet efter romantisk, nordisk og moderne stil, med fokus på detaljen. I forbindelse med stueetagen findes køkkenet som er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine, samt dejligt stort badeværelse. Lejlighederne har 3 separate soveværelser* undtagelsesvist i lejlighed 10. Se særskilte lejlighedsbeskrivelser.

Der er desuden tv og dvd afspiller i alle lejligheder, men der er ikke indlagt tv-kanaler, så det vil være en god ide at medbringe en chromecaster.

Fælles for alle lejligheder er, at der ikke må ryges og det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Dobbeltværelser. Værelse nr. 11, 14, 15, 18 og 19

Vores dobbeltværelser er indrettet med 2 enkelt senge. Her er lyst, enkelt og komfortabelt at være. Der er adgang til pæne fælles faciliteter bad/toilet og fælles køkken. Værelse 11 ligger bagved det fælles køkken.

Værelse 14, 15, 18 og 19 har direkte udsigt til en af områdets store søer, samt har egen terrasse med havesæt.

Alle værelser har adgang til dejligt stort fælles terrasse område hvor der er placeret flere havesæt, parasoller og grille til fri afbenyttelse i sommersæsonen.

Bemærk: adgang til toilet/bad findes i separat bygning.

Størrelse: 12 m²
Max antal personer i værelserne: 2
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Familie værelse. Værelse nr. 12

Familieværelset med plads til at være. Her er rummeligt, højt til loftet og er i sin lyse, nordiske og moderne stil, indrettet med en lille dobbeltseng samt en sovesofa. Værelset er møbleret med spisebord og tilhørende stole. Der er adgang til pæne fælles bad/toilet samt et fælles køkken, der grænser op til dette værelse. Dertil er der direkte udsigt til en af områdets store søer, samt adgang til dejligt stort terrasse område, hvor der er placeret flere havesæt, parasoller og grille til fri afbenyttelse i sommersæsonen.

Størrelse: 16 m²
Max antal personer i værelset: 4
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Familie værelse. Værelse nr. 20

Særdeles skøn lille studiolejlighed, der har det hele. Værelset er i sin lyse, nordiske og moderne stil, harmonisk indrettet med en lille dobbeltseng, eget bad/toilet og et lille køkken med 2 kogeplader, køleskab og mini ovn. Der er desuden en lille hyggelig spiseplads med to stole.

Størrelse: 20 m²
Max antal personer i værelset: 2
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Familie værelse. Værelse nr. 21

Dette skønne og helt unikke værelse er ofte anvendt som brudesuite, og er i sin lyse, romantiske, og nordiske stil, indrettet med en fantastisk himmelseng, eget lille fint køkken samt bad/toilet. Lejligheden har adgang til eget stort terrasse plateau, der i sommersæson er møbleret med havemøbler. Dertil er der direkte udsigt til en af områdets store søer, samt adgang til dejligt stort terrasse område, hvor der er placeret flere havesæt, parasoller og grille til fri afbenyttelse i sommersæsonen.

Størrelse: 25 m²
Max antal personer i værelset: 2
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Ferielejlighed 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9

Dejlig rummelige ferielejligheder bestående af stueplan og 1. sal, i lys, nordisk og moderne stil. På 1 salen findes 2 separate soveværelser, hvoraf begge værelser består af 2 enkelt senge. I stueplan findes 1 separat soveværelse med 2 enkelt senge.

Stueplan der flot indrettet med fokus på detaljen. Her findes spisebord, bænk samt tilhørende stole. Køkkenet som er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Lejlighederne indeholder dejligt stort badeværelse.

Der er desuden tv og dvd afspiller i alle lejligheder, men der er ikke indlagt tv-kanaler, så det vil være en god ide at medbringe en chromecaster.

Lejlighederne har egen lille terrasse med havesæt og læsejl, samt parasoller i 6, 7, 8 og 9. Lejlighed 1, 2, 3, 4 vender mod ankomsthallen, imens lejlighed 6, 7, 8, 9 har udsigt til haveside.

Særskilt for lejlighed 2 findes børnegitter i forbindelse med trappen.

Størrelse: 66 m²
Max antal personer: 6
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Ferielejlighed 10

Dejlig rummelig ferielejlighed bestående af stueplan og 1. sal, i lys, nordisk og moderne stil. På 1 salen findes 2 separate soveværelser. Det ene værelse består af 2 små dobbeltsenge i skønt stort rum med plads til 4 personer, og det andet værelse består af 2 enkelt senge. I stueplan findes 1 dobbelt sovesofa i forbindelse med stue/alrum.

Stueplan er flot indrettet med fokus på detaljen. Her findes spisebord, sofa samt tilhørende lænestole. I forbindelse med stuen er der et køkken/alrum, som er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder et dejligt stort badeværelse.

Der er desuden tv og dvd afspiller i alle lejligheder, men der er ikke indlagt tv-kanaler, så det vil være en god ide at medbringe en chromecaster.

Lejligheden har egen lille terrasse med havesæt, læsejl samt parasol og har udsigt til havesiden.

Størrelse: 75 m²
Max antal personer: 8
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Ferielejlighed 5

Dejlig rummelig ferielejlighed bestående af stueplan og 1. sal, i lys, nordisk og moderne stil. På 1 salen findes 2 private soveværelser. Det ene værelse består af 2 små dobbeltsenge i skønt stort rum med plads til 4 personer, og det andet værelse består af 1 lille dobbeltseng med plads til 2 personer. I stueplan findes 1 separat soveværelse med 2 enkelt senge.

Stueplan er flot indrettet med fokus på detaljen. Her findes spisebord, bænk samt tilhørende stole. Køkken/alrum er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Lejligheden indeholder dejligt stort badeværelse.

Der er desuden tv og dvd afspiller i alle lejligheder, men der er ikke indlagt tv-kanaler, så det vil være en god ide at medbringe en chromecaster.

Lejligheden har egen lille terrasse med havesæt og læsejl.

Derudover findes børnegitter i forbindelse med trappen.

Størrelse: 75 m²
Max antal personer: 8
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!

Værelser med hems. Værelse nr. 16 og 17

De yderst charmerende og rummelige hemsværelser er i deres lyse, nordiske og moderne stil, indrettet med 4 enkelt senge. De 2 af dem er placeret oppe i den hyggelige hems. Værelset har endvidere et bord med bænk og stole. Der er eget bad/toilet samt adgang til pænt fælles køkken.

Der er direkte udsigt til en af områdets store søer, samt adgang til dejligt stort terrasse område hvor der er placeret flere havesæt, parasoller og grille til fri afbenyttelse i sommersæsonen.

Vær opmærksom på at trappen til hems er stejl.

Størrelse: 20 m²
Max antal personer i værelserne: 4
Wi-Fi: Ja
Husdyr ikke tilladt

Book nu!