×

Nordic Park

Samarbejdspartnere

Nordic Park har en lang række samarbejdspartnere, som er med til at gøre vores arrangementer og overnatning noget helt for sig selv. Du kan se hvilke partnere vi bruger herunder, og klikke du på dem, kan du læse mere om de enkelte på deres respektive hjemmesider.stemning til din fest! Jeg hedder Martin og jeg ejer og driver Djfest.dk. Det er som oftest mig du taler med når du ringer, eller skriver med pr. mail. Jeg står for alt det praktiske hos Djfest.dk. Jeg har været i branchen siden 1996 hvor jeg tidligere ejede et større Dj og udlejningsfirma og levede af at booke Dj´s og leje festudstyr ud til større og mindre events, firma og privatfester. Jeg er samtidig selv aktiv Dj og har været det de sidste 22 år. Det gør også at jeg hele tiden har fingeren på pulsen, og når jeg ikke selv spiller, bruger jeg min tid på at tage rundt og besøge og lytte på mine Dj kollegaer. Det giver den fordel at jeg ved præcis hvilken service og kvalitet jeg sender ud til dit arrangement. Du får altså ikke bare den første ledige på listen. Vores udlejnings produkter er af nyere dato og er nogle af markedets bedste og mest stabile mærker. På den måde sikre vi dig det bedste produkt og ikke mindst den bedste oplevelse.

Besøg s hjemmeside

BORDETS FORTÆLLING Bordet er vores kreative ramme, det er vores kunstneriske udtryksform, og det er her, vi sammen med værten sætter en stemning og skaber en baggrund for at kunne fortælle en historie, der samler. Det er derfor, vi ikke blot udlejer service, men deler ud af et skatkammer af nøje kuraterede objekter i den højeste kvalitet og med en gennemgående æstetik. Elementer, der hver for sig og sammen afspejler en tidsånd og en stemning, og som kan løfte bordet, maden og selskabets oplevelser til den helhed, minder bygges af.

Besøg A table storys hjemmeside

APOLLO FYRVÆRKERI I mere end 25 år, har Apollo Fyrværkeri leveret festfy​rværkerier til enhver lejlighed. Uanset der skal fejres fødselsdage, bryllupper, byfester, jubilæer, kulturelle arrangementer eller andet, er der altid garanti for succes med et festfyrværkeri.

Besøg Apollos hjemmeside

By Bennike laver mad til enhver festlig begivenhed. Vi skræddersyer menuer direkte ud fra Jeres ønsker, behov og budget. Vi tilbyder fulde pakker med velkomst, middag, vinmenu, personale, bar og ikke mindst muligheden for at tilkøbe planlægning og/eller koordinering i løbet af hele dagen. I samarbejde med Jer, formår vi at skabe en unik oplevelse til livets store fester. “Nogen går til fodbold – vi går til fest.”

Besøg By Bennikes hjemmeside

BARLØSNING MED COCKTAILS OG MOCKTAILS TIL ALLE TYPER EVENTS Lad os stå for cocktails til din fest. Lej en bar med professionelle bartendere og velsmagende cocktails. Vi har knap 11 års erfaring med cocktailcatering til alle slags events såsom firmafester, julefrokoster, bryllupper og fødselsdage. Vi står for alt omkring baren – lige fra barmoduler, opsætning, professionelle bartendere, servering samt velsmagende cocktails og mocktails. Således kan I blot fokusere på at hygge med gæsterne og nyde jeres Vanilla Passion eller Espresso Martini. Vi kan også servere fadøl, shots og vin, hvis I ønsker det. Uanset om du skal afholde en mindre fødselsdag for 30 gæster, et bryllup med 100 gæster eller en kæmpe firmafest med flere tusinde deltagere – så er vi klar. Vælg mellem forskellige menuer. Alle menuer er inkl. alkoholfrie alternativer. Vi er sat i verden for at give vores gæster en uforglemmelig cocktailoplevelse, og det gør vi ved at være grundige, professionelle og imødekommende overfor jeres ønsker – og ved at give jer en oplevelse udover det sædvanlige

Besøg Cocktail Companys hjemmeside

I 2015 stiftede Mads Cortsen, Cortsen Dining med en drøm om at levere unikke og nærværende madoplevelser i hjemmelige omgivelser. Det er denne drøm vi i Cortsen Dining hver dag arbejder for at opfylde. Vores private dining har vist sig at være en stor succes, men du kan også opleve os til dit bryllup, fødselsdag eller til et andet arrangement, hvor du ønsker en gastronomisk oplevelse i særklasse. Vi brænder for kreativ gastronomi, som du ikke finder i en kogebog, og med vores tendens til perfektionisme leverer vi oplevelser, du sent vil glemme.

Besøg Cortsen Dinings hjemmeside

At gøre festen til en uforglemmelig dag for dig er helt klart vores mission. Det er altid baseret på dine ønsker og drømme.  Vi tilbyder at deltage i planlægningen med vores personlige service, kombineret med vores unikke festartikler. Alt dette kan danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drømte om, er vores mission fuldført. 

Besøg Den perfekte fests hjemmeside

Mit navn er Andreas Nørbjerg og jeg er stifteren bag “Din Havefest”. Med vores telte skaber vi store, smukke og trygge rammer, så vores kunder, kan få festen de drømmer os, uden at skulle bekymre sig om vind, vejr og hårdt arbejde. Derfor sørger vi altid for opsætning og nedpakning af telt, samt inspirerer med alt fra lege og pynt samt kommer med forslag til flotte teltopstillinger og fine billeder, så vi i samarbejde med vores kunder skaber drømmefesten.

Besøg Din have fests hjemmeside

Jeg har en passion for, at afvikle og planlægge livets store fester. Glade mennesker, god mad, duften af champagne, og en dag der bare flyver afsted – det er noget af det bedste jeg ved! Især hvis dagen er velforberedt og det er kræset om gæsterne og detaljerne!

Besøg Drømmetyls hjemmeside

Helle´s Blomster - Gilleleje har mange års erfaring i blomster til alle lejligheder.Ønsker du rådgivning & inspiration til dit arrangement, så står vi altid klar med hjælp og et seriøst tilbud.Hos Helle´s Blomster kan du til dit arrangement låne vores brede udvalg af vaser, krukker, kandelabre, opsatse mv. uden beregning.Vi tænker i helhed, når det gælder udsmykning til alle årstider og arrangementer

Besøg Helle’s Blomsters hjemmeside

Vi udlejer smukke, rustikke plankeborde til bryllupper, fester og andre events. Plankebordene er dem som grundlagde vores virksomhed, og er i dag også vores primære produkt, som vi supplerer med en række andre elementer, der alle er med til at sætte en unik ramme om din fest. Vi udlejer mørke og lyse Plankeborde, runde Plankeborde, bænke, stole, lækre og bløde kunstskind, tæpper, lyskæder, bordlamper, stativer til bord dekoration og stativer til velkomstskilte og andre skilte.

Besøg Norbords hjemmeside

Da jeres bryllupsdag er en af de allerstørste dage i jeres liv, kræver det en masse og god planlægning, for at den skal blive vellykket. Der er mange detaljer man skal forholde sig til i sin bryllupsplanlægning. Det kan for mange virke udfordrende, stressende og ligefrem skræmmende. Man vil jo gerne have, at dagen bliver fantastisk. Her kan Uniktbryllup hjælpe. Med afsæt i jeres ønsker og drømme skaber vi rammerne for et helt unikt og personligt bryllup, som I vil mindes resten af livet. Vi dækker al logistik, holder styr på budgettet, strømliner tidsplanen og arrangerer alt fra invitationer til blomsterdekorationer. Vi håndplukker de helt rigtige danske leverandører og rådgiver jer gennem hele processen – for hey, vi har gjort det et par gange. Vi garanterer, at vi har vores hjerter med hele vejen, da bryllupper er vores store lidenskab. Vi yder fuldhjertet support 24/7, og vi tilbyder en personlig, kærlig og professionel planlægning af jeres bryllup.

Besøg Uniktbryllups hjemmeside