×

Nordic Park

Nordic Park Games

Nordic Park Games er sjov, leg og hygge, hvor deltagerne bliver udfordret i for skellige opgaver. Opgaverne variere i sværhedsgrad og type. Og nej, der ikke nogen der bliver presset til noget de vil være med til – og der skal ikke spises “mærkelige ting” og springes ud store højder etc. så kort sagt; alle kan være med. Og det er lige præcis det Nordic Park Games handler om, at være sammen.

Nordic Park Games foregår i vores skønne natur vi har i parken. Når I booker ”Nordic Park Games” kan I glæde jer til et par super hyggelige timer med gode og sjove oplevelser.
Nordic Park Games er en hold sport og der dystes i hold. Undervejs optjenes point og vinderen er der det hold der til slut har indsamlet flest.

Der er 6 poster inkluderet i vores standard Nordic Park Games pakke og tidsmæssigt tager det 2,5 – 3 timer, at komme igennem posterne.

Deltagerne får en grundig instruktion af instruktøren fra Nordic Park inden en aktivitet går i gang. Og der skal/må kun bruges udstyr, der udleveres af instrukltøren.

Det eneste du skal medbringe er godt humør og praktisk tøj – alle opgaver foregår udendørs.

Book Nordic Park Games til din næste konference